Thursday, November 21, 2013

[TR/ENG ]Etude House Collagen Moistfull Cream Review






Bu ürünü pek çoğunuz denemiş olabilirsiniz ama bende hazır elime deneme boyu geçmişken resimleri çekip ben de yorumlarını yazayım dedim ^^
Reklamlarını SHINee'nin yaptığı bu ürün Dünya çapında en çok satan Etude House ürünü oldu ve geçenlerde SHINee imzalı Jumbo boyunu çıkardılar, sınırlı sayıda:D




Öncellikle Collagen Nedir?




Collagen (Kolajen) Cildin yaşlanmasını durduran, kırışıklıkları gideren, saçları ve tırnakları güçlendiren doğal bir Aminoasittir.
Collagen insan vücudunda cilt, saç, tırnak ve eklem kıkırdak dokusu proteinlerinin % 80' ini oluşturan ve yüksek miktarda amino asit içeren bir protein maddesidir.Taze ve sağlıklı kolajen cildinize, vücudumuzun dış tehditlere karşı korunmasında ve genc güzel görünmemizde yardımcı olur.
Kırışıklık ve çizgilerdeki düzelmenin yanı sıra Kolajen saçlar ve tırnak icin de hayati bir protein besin kaynağıdır. Estetik cerrahisinin giderek yayanlaştığı günümüzde, Kolajenin gıda yoluyla alınması bu alana güçlü bir destek olmuştur. Kolajen takviyesi estetik ve güzellik için gerçekleştirilen Kolajen enjeksiyonları ve maskeleri gibi uygulamaların gerçekçi bir dahili kullanım şekli olarak cildi doğal yoldan doldurup sıkılaştırarak yüz hatlarını belirginleştiren ve doğal bir estetik sağlayan besin takviyesidir.
What is Collagen?


Collagen helps to give strength to various structures of the body and also protects structures like the skin by preventing absorption and spreading of pathogenic substances, environmental toxins, micro - organisms and cancerous cells. Collagen protein is the cement that holds everything together. 
Collagen is also present in all the smooth muscle tissues, blood vessels digestive tract, heart, gallbladder, kidneys and bladder holding the cells and tissues together. Collagen is even the major component of the hair and nails.



Bence bu krem nasıl?

Normal ciltlere çok uygun, yüzde yağlanma yapmıyor ve harika bir kokusu var ^^
Ama yoğun bakım isterseniz yetersiz kalabilir, onu da emilsiyonu toneri vs.sini alarak çözebilirsiniz :))

How is it, in my eyes?

It is really ggod and suitable for normal skin, but if you want sth more intensive , you should try other series ^^

Bu kremin pek çok çeşidi var ve pak çok amaçla kullanılabiliyor ^^

No comments:

Post a Comment