Friday, October 11, 2013

Göz Kremi - Etude House Eye's Cream Mint's Cooling Yorumları


For English Please CLICK!

Herkese merhaba!! Türk okuyucularımdan aldığım dönütler pek mutlu ediyor ;)
 Türkçe yazmaya devam etmeye karar veriyorum :)
Bugün Türkiye'de SHINee , F(x) gibi ünlülerin de katkısıyla, en bilinen Kore kozmetik markası Etude House'tan  cici mi cici tasarımlı bir '' Eye's Cream '' yani Göz Kremi tanıtacağım. 
İsmini ve dizaynını çok orjinal bulup severek aldığım ve yaklaşık10 aydır kullandığım halde hala kabını atamadığım sevimli  '' Ice Cream'' yani ''Dondurma'' bu ikisinin okunuşundaki ses benzerliğinden yola çıkıp ortaya çıkmış..

Peki dondurma olmasının başka nedeni var mı?
Bildiğiniz gibi soğuk , göz altlarındaki şişkinliklere iyi geliyor, bu kremde bu izlenimi vermek için bu tasarımı akıllıca kullanıyor. İçinde nane özü var , çok beğendiğim harika bir koku vermiş. Serinlik hissi vererek göz çevresini rahatlatıp, şişliği indiriyor.


Hijyenik olduğunu söyleyebilirim.  Ama göz çevreniz temizken kullanın ki uzun süre temiz kalsın.


Baya çok kullandım, çünkü sabahları kalktığımda göz altlarım çok şişmiş ve morarmış oluyor. Siz siz olun dengesiz uykudan uzak durun, gece 12'den önce uyuyun :) 

Kullanım çok kolay; çevirip aşağıda görüldüğü şekilde göz çevresine sürüyoruz sonra parmak uçlarımızla dağıtıyoruz.


Aşağıda İçindekiler listesini görebilirsiniz. Ayrıca bu linkten ---> COSDNA'da içindekilerin incelemesini görebilirsiniz.


Nemlendirme, serinletip şişliği indirme, aydınlatma ve kırışıklık giderme özellikleri var. İlk 3 özelliğine katılıyorum ama kırışıklık giderme özelliği hakkında pek bir şey diyemeyeceğim çünkü yorum yapabileceğim pek kırışıklığım yok.




Kapatıcı gibi hareket edip morlukları kapatmasını beklemeyin ama şişi hafifletip , hafif de bir aydınlık veriyor, morlukların o mosmor görünümünü azaltıyor. 



Ben göz kreminden çok fazla bir beklentim olmadığı için memnunum , çünkü şişliği indirip hafifçe aydınlatması benim için yeterliydi :) Ama fazlaca nem ve kırışıklık gidericiliği isterseniz daha kapsamlı bir ürün kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca çok hassas bir cildiniz varsa COSDNA'yı bu linkten inceleyin , belki nane ya da başka bir şey sizde farklı etki gösterebilir ;)
En sevdiğim yanı kokusu, elimde olsa deodorant gibi kullanacağım o kadar fresh ki ...

Nerden Alınır?

KollectionK 7.11$

W2Beauty'den 5$lık indirim kodum 2038805 ile üye olup bu linkten alabilirsiniz http://w2beauty.com/en/etude-house-skincare/4763-etude-house-mint-cooling-eye-s-cream.html

veya direk bu linkten üye olun 5$ kuponu şifreniz e-posta adresinize gelsin--> W2Beauty

Görüşürüz~~



No comments:

Post a Comment