Monday, October 21, 2013

Marry Him If You Dare / Cesaretin Varsa Evlen Onunla!




Bugün ne zamandır fragmanını izlediğim ama bölümler biriksin öyle izleyim deyip dayanamayıp izlediğim dizi ''Marry Him If You Dare / Future Choise '' beni ilk bölümüyle fazlasıyla heyecanlandırdı ve yüksek beklentilere sebep oldu :)) 
Oyuncu kadrosu da bir harika! Favori bayan oyuncum Yoon Eun Hye başrollerde 
Ayrıca cool aktör Lee Dong Gun ve CNBLUE Yonghwa 'da uzayıp giden dizideki beğendiğim oyuncular listesinde ... Lee Dong Gun'u yıllar önce Sweet 18'de sempatik bulmuştum bu dizi de de iyi :) 
 Şuan için bu yorum biraz erken, sonradan görüş değiştirme ihtimalim var ama; bence Yonghwa ve Han Chae Ah'ın kimyası pek uymamış...



Konu olarak biraz Yoo Seung Ho'nun Operation Proposal'ı andırmıyor değil :) Ondan daha komik sahneleri var aralarda :) 

Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. İlginç olacak gibi ;)


Sonradan konunun başlığındaki ''Beğendim'' i sildim çünkü dizi heyecanı her bölümde ayrı ayrı yeterince yerinde tutamadı. Senaryo'dan kaynaklı bazı duraksamalar vardı. Genel olarak Kore dizilerinde gördüğümüz daha ilk bölümden son bölüme atıfta bulunan, her bölüm bütünün karmaşık parçası olan dizilerden çok farklıydı.Bölümler bütün halinde değil, sıra halindeydi .
 Tamam Tv sektörüne ilişkin harika sahneler var ama bir diziye bağlamak için yetersiz bir senaryo düzeniydi. İniş çıkışlar ayarlanamamıştı sadece son andadoğru yerde kesmişler, yoksa sürükleyici olamazdı.
 Konu harcanmış gibi hissettiğim sahneler oldu. Oylasam 4/10 olur herhalde. O da belirsizlik bu dizinin sonuna yakışmıştı, her diziye yakışmaz; verdiği mesaj iyiydi, oyuncular iyiydi, Kamera ve dizayn iyidi; o yüzden yani :D




No comments:

Post a Comment