Friday, February 14, 2014

Emergency Man and Woman / 119 Couple 응급남녀


Herkese merhaba ~~
Ne zamandır yazmak istediğim eğlenceli bir diziden bahsedelim;

Çiftimiz dizinin en başında yangından mal kaçırır gibi evlenir. Sadece aşkın yeterli olacağını düşünürler; Erkek tarafı Oh'un ailesi doktorlardan oluşmaktadır ve doktor olmayan biriyle evlendiği için ona çok kızarlar , evliliğini desteklemezler. Tıp öğrencisi Bayımız Oh Chang Min, okulu bırakıp ilaç işine girer.




Ama 1 sene sonra dünya  toz pembeliğini yitirmiştir.. Elindeki ilaçları satamayan Oh Chang Min, artık ilaçları kalp çarpıntısından şikayet eden karısına verir. Karısının stresten saç dökülmeleri başlar, doktora gidince kocasının verdiği kalp ilaçlarından şüphelenir. 

Oh Chang Min de stresten prostat olmuştur :D Çok mutsuzdur, üstelik ilaç satmak için gittiği yerdeki genel müdür ona sarkıntılık etmiştir :( Karısı Oh Jin Hee ise o gece yaşadığı çarpıntı yüzünden ölümün kenarından döner.
Chang Min bütün günün hayal kırıklığı üstüne bir de balıklarını ölü görünce hırsını karısından çıkarmaya başlar. Atışma aşağıdaki videodaki mükemmel kavga sahnesine götürür ;)

(Bu sahne benim diziyi izlemeye başlama nedenimdi, CJ youtube kanalının abonesi olduğumdan gördüm ve bu diziyi izlemeliyim dedim :D )



Pek çok dizi bize çiftin evlenmeye kadarki büyüleyici romantik hikayesini anlatır ama bir gerçeklikte var ki; ne kadar severek evlenseler de geçim derdi, ailenin yüz çevirmesi , ev hali gibi konular yüzünden çiftler daha evliliklerinin  ilk yıllarında fazlasıyla yıpranarak yollarını ayırabiliyorlar ...

Peki birbirlerini aşağılayıp ayrılan bu çiftler eğlenceli bir şekilde 6 sene sonra aynı hastanede doktorluk stajı yaparken karşılaşırsa neler olur dersiniz?

Tabiki değişik şeyler! Hastane değişik tiplerle dolu zaten ~~

Değişik bir konusu var, öyle çok kasmayan , eğlence amaçlı bir dizi. Ratingi fazla alsın diye komplike bir düzene koymamışlar. Zaten TvN kablolu Tv kanalı olduğu için karşılaştırmaya alınmıyor sanırım :S

Oyuncularda gayet sevindirici!!

Jaejoong'u kaçıran çakal olarak tanıdığımız Code Name Jackal filmi bayan baş rolü ve Running Man'in sevileni ve ünlü güzellik markası Benefit'in yüzü  송지효 / Song Ji Hyo ; boşandıktan 6 yıl sonra  Oh Jin Hee stajyer doktor olarak karşımızda !






The heirs , Gu Family Book, Panda and hedgehog, Pasta... gibi pek çok dizinin karizmatik oyuncusu  최진혁 / Choi Jin Hyuk da aynı hastanede stajyer, hemde en olmak istemediğim bölüm; ACİL'de!




Güzel vücuduyla meşhur 클라라 / Clara 'da bir bakan kızı ve Oh Chang-min'in annesinin oğluyla evlensin diye göz diktiği kişi Han Ah-reum stajyer ;) Chang Min'den elektrik alıyor mu ki acaba :D




Ah Reum'dan hoşlanan stajyer ise Reply 1994'te arada geçen , ünlü müzik drama Monstar, The Return of Iljimae'de oynamış  윤종훈 / Yoon Jong Hoon ,Im Yong Kyu  rolünde ;) Bir de yeni evli stajyer çiftimiz var !


Acil servis stajyer takımı hazır! Biri kalırsa hepsi kalacak...
omo Ajumma!!!! Nerdesin, geç kalan ölür....



Tabi ki stajyerler başıboş değil :D Onlara eziyet ve öğretmenlik yapma görevi Gook Chun Soo rolüyle 이필모Lee Pil Mo'nun ve tanıdık yüz 최여진 / Choi Yeo Jin'in .



Çılgın kaynana , kocasıyla arası biraz tuhaf, doktor ailesine doktor oğul ve  gelin istiyor :D Oplunu önceki evliliğine ilişkin şeyleri yok edip, onu hiç evlenmemiş gibi göstertmeye çalışıyor. Eski gelinin olduğunu çaktırma ;) Diziye acayip renk katmış ^.^


Bakalım devamında neler olacak? 
Çiftimizin arası düzelecek mi yoksa hastane şartları onlara stajı tamamlatamadan başka hikayeye mi geçilecek? Oh Jin Hee'nin rock star kardeşi m varmış? Evden mi kaçmış? ???






No comments:

Post a Comment