Wednesday, February 5, 2014

Prime Minister and I / Başbakan ve Ben 총리와 나

Salaryman Cho Han Ji dizisinden sonra büyük bir Lee Bum Soo hayranı oldum. Nedense o dizide çok sempatikti :) Sanırım en önemli sebebi görüntüden  ziyade oyunculuğa önem veren yanım. Farklı rolleri kaldırabilen, zeki görünüşlü ve aynı zamanda da aptal olabilmeyi başardığı Time Slip Dr Jin'de de oyunculuğu çok iyiydi. Over My Dead Body filmi de fena değildi. Bu dizide de ismini duyunca her hafta dizinin gelmesini bekler oldum. Sonunda dizinin son bölümünün yayınlanacağı haftaya geldik :)

Her hafta annem bile  ''Başkan daha çıkmamış mı?'' diye sorar olmuştu :)
  • Lee Bum Soo ~~ Kwon Yul (42)
  • Im Yoon Ah ~~ Nam Da Jung (28)

42 yaşında Başbakanlığa aday gösterilen Kwon Yul, 3 çocuk sahibidir.  Karısı gizemli bir kazada ölmüştür. Paparazi Da Jung (YoonA) ; diğer gazeteciler gibi siyasi sorularla ilgilenmez ve başkanın ilgi çekici özel hayatını yazmak ister. Bu sırada yolları kesişir. Başkan , dedikoduları öğrenmek için Da Jung'un; oğlunu kaçırdığını düşünüp göz dağı vermek isterken fotoğraflanırlar. Sonra Da Jung'un kötü yaftalanmasındansa ''Sevgili'' olduklarını söylerler. 
Da Jung'un akıl sağlığı iyi olmayan babası, ölmeden önce kızını evlendirmek ister ve Da Jung çıktıkları tüm ülkece bilinen  başbakana evlenme teklif eder.

Bu teklif tabi ki şüpheli karşılanır ama sonunda evlenirler. ^^ Çoğu evlenmeli dizide olduğu gibi pek çok Lovey Dovey dediğimiz sevimli sahneler başlar.
  • Yoon Shi Yoon ~~ Kang In Ho (32)

Başkanın yanına sol kolu olarak girer. Bir sürü dil bilir , zekidir . Üniversiteyi ve pek çok şeyi hep 2.likle bitirmiştir. Sürprizlerle doludur. Aslında yumuşak karakterlidir ama hastanede zor durumda olan abisinin başına gelen gizemli olaylar nedeniyle kafasında binbir tilki dolanmaktadır. Da Jung'un enerjisinden çok etkilenir.
  • Chae Jung Ahn ~~ Seo Hye Joo (35)


Başkanın sağ koludur. Başkanın haberi bile olmadan  tehlikeleri uzaklaştırır, gerekli bilgileri toplar. Kısacası yemek hazırdır başkana sadece yemesi kalır. Bu kadın olmasa başkanın işi zordu ^.^

  • Ryu Jin ~~ Park Joon Ki (42)

Başkanın ölen karısının kardeşi ve parti içi rakibidir. Bunun bir karısı var ki filme komedi katan en büyük unsur :D 

Dizi genel olarak eğlenceli bir çizgide ilerliyor :) Çocuklar, siyasilerin eşleri , bazen ana karakterler bile komedi katmış. YoonA ilk bölümlerde dizi karakterinden çok SNSD YonnA gibi davranıyordu. Rolüne adapte olamadığı çok belliydi. Hele Good Doctor Joo Won'un rolünü  benimseyişini gördükten sonra YoonA'nın özensizliği sinirimi çok bozmuştu. Neyseki sonradan daha olgun davranmaya başladı.


Yoon Shi Yoon , Lee Bum Soo , Ryu Jin ve Chae Jung Ahn gibi kaliteli oyuncular farklarını ortaya koyup diziyi izlemeye devam sebebim oldular. Bir de çocuklar var tabii ^^ Belki peş peşe 2 günde değilde, her hafta 2 bölüm 2 bölüm izlediğimdendir; ben çok sıkılmadım, sadece sona doğru sürprizler iyi verilememişti . Materyal çok iyiydi ama biraz uzatmışlar sanki.. 

İyi eğlenceler ~~




Yazarlar hakkında bilgi için ;

http://wiki.d-addicts.com/Kim_Eun_Hee_(writer) http://wiki.d-addicts.com/Yoon_Eun_Kyung

photo credits not mine 

İyi seyirler ^.^

No comments:

Post a Comment