Wednesday, August 7, 2013

Baku Azerbaijan Pt 2 Evening Scenes/ Bakü'den Akşam Manzaraları

Benzine is so cheap in Baku so there are too much cars in the traffic ^.^ 
Türkiye'nin aksine Bakü'de benzin çok ucuz bu yüzden çok benzin yakan araçlar trafikte sıklıkla karşılaşabileceğiniz şeyler :)


You can see sea and old tower named '' Maiden Tower'' , a trade mark of Baku.
Gördüğünüz kale Kız Kalesi ve Bakü denince akla gelen yerlerden biri .


This dish is called ''Levengi Chichken.'' They stuffed some kind of mixture of walnut and onion. It is not something extremely delicious but it is something worth to taste.

Bu Bakü'ye özgü Tavuk Levengi. Tavuk etinin içi ceviz ve soğan içeren bir karışımla doldurulmuş,bence çok çok lezzetli bir şey değil ama tadılmalı.



There are a lot of luxury brands you can't see frequently in Turkey, but in Azerbaijan people care too much about what a person wears. They also care a lot about their cars.

Bakü'de petrol kralı doğalgaz kralı derken pek çok zengin var ve bu Dünyaca ünlü markaların sokaklarda sık rastlanır olmasına sebeb olmuş. Burda insanların evi dökülüyor olsa dahi üstünde şık ve marka bir şeyler olması normal, giyilene ve arabaya çok önem veriyorlar.


Landscape from Hilton 360' in Baku. The cafe turns 360 degrees and you have an amazing view of Baku's highlights! You just sit and watch the view ^.^

Bakü Hilton 360'den manzara. Cafe 360 derece döndüğü için oturduğunuz yerden  Bakü'nün tüm görülecek yerlerini görebiliyorsunuz ^.^




From Hilton's Terrace;
Hilton'un terasından,



1 comment:

  1. Thank you for visiting my blog! ^-^ I am now following you! Please continue to read!

    apieceofmi.blogspot.com

    - kat

    ReplyDelete