Saturday, June 28, 2014

Laneige White Plus Renew Capsule Sleeping Pack Review [TR/ENG]

Today I am gonna make a brief review of a very very good sleeping pack !  My camera broke down and the pictures are not that  good. That's why I haven't been reviewing products need good quality pictures . But I can't decide what should I do ? [HELP WANTED] Should I take good smart phone or camera ? I can'T afford them both :( 

I've made small purchase from the famous Korean cosmetics mall called Honest Skin! And I decided to get the sample size packet for the whole Laneige White Renew Line to see if they will work well on me !
 In my exam week I had a chance to try the the whole packet ! Today here comes the review for Capsule Sleeping Pack! 
Marhaba arkadaşlar uzun ve yoğun bir aradan sonra bir kez daha ürün tanıtımıyla karşınızdayım ! Fotoğraf makinem bozulduğundan bu fotoğrafları çekmek çok fazla zamanımı alıyor ama yine de iyi olmuyor :( Kararsız kaldım sizce akıllı telefon mu almalıyım yoksa iyi bir fotoğraf makinesi mi? şu an ikisini birden alacak param yok ve acayip kararsızım : Yardıııım !!! 

Laneige'in Yeni Beyazlatıcı Serisinin deneme boy setini aldım ve işe yarayıp yaramadığını görmek istedim. Ancak güzellik ürünlerini kullanmadan önce 1 ay kadar düzenli kullanmalısınız ki doğru karara varasınız . O yüzden bugün sadece  Gece Maskesini tanıtacağım ;) 

Brightening capsules that soften and brighten the skin like an eggshell overnight Photos by laneige web site

Aydınlatıcı kapsüller cildi yumuşatıyor ve geceden sonra bir yumurta kabuğu gibi parlak / aydınlık yapıyor. 


Package /Paket




Usage / Kullanım


The packaging looks so cool ! But it has too many products for just 1 person to use once. Just share it with your family or friends to have a good sleep ! 
And you need to mix the gel and it's funny! 
It smells amazingly good !
You need to use twice for a week .

Paketi farklı ve -günlük kullan at- mantığına göre şık şekilde tasarlanmış. Haftada 2 kez kullanılması öneriliyor . Ürünün kullanılmadan önce karıştırılması ve mümkün mertebe açılan paketin aynı günde bitirilmesini öneriyorlar. (Ben bitiremediğim için ağzını güzelce kapatıp buzdolabına koydum bir sonraki gün de kullandım. Ama annenizle, kardeşinizle de gece maskesi gecesi yapıp paylaşabilirsiniz çünkü tek bir kişi için çok fazla ürün var ;) )



I was in my exam week and I was skipping my skicare routine for a long time; because of stress, tiredness and not sleeping enough my skin was having its worst condition ! My skin was really in a bad condition and I was in search of something practical . After using my   Nature Republic The First Saccharomyces Fermented Essence which I reviewed here ! I applied a  huge amount of this sleeping pack without expecting too much for a night ! I even used under my eyes cuz ı was sleepless for nights and they were just darkening like crazy!
It is not really hydrating but it really makes the skin soft , brightened and whitened just a little bit ( I've seen whiting effect after the 3 rd one )  It is helpful for fading the acne scars and redness ! 

** Before pic was taken under the lamb at night  and after pic was taken under the sun light of morning in my room ;)








Sınav haftam olduğu için cilt bakım ürünlerimi kullanmaya eriniyordum ve uykusuzluk , yorgunluk , dü
zensiz beslenme nedeniyle cildim hiç olmadığı kadar kötü durumdaydı. Bütün gece çalıştıktan sonra beni kendime getirecek pratik bir şey aradım. bu linkte yorumladığım Nature Republic The First Saccharomyces Fermented Essence ın emilmesinin ardında başka bir şey sürmeden sürdüm . Bir gece de çok büyük bir etkisi olacağına inanmadan yattım.

Çok da nemlendirici değildi ama cildimi baya yumuşatmış aydınlatmıştı ve 3. kullanımda sonra biraz da beyazlattı. Kızarıklıklara ve sivilce izlerine de iyi geldi ;) 
Önce çok bir etkisi olmadığını düşünmüştüm ama dandik kamerama rağmen before & after yapınca fark göründü. Her ne kadar ışıklandırmanın etkisiyle fark olsa da cildi aydınlatıyor.

Suggest for who;I suggest this for everyone who is experiencing dull and rough skin due to stress and stuff :) I believe you need to put some on your closet in case you might need it !
Kime önerilir; Bu ürünü cildi stresten ya da başka etkenlerden soluklaşan ve sertleşen ya da hassaslaşan herkese öneririrm. El altında bulunsun yani bir gün lazım olur ;) 

++Pros / Cons--

+It's so practical you can see effects overnight / Çok pratik etkileri bir gece de görülebilir
+ Brightens , softens  / Yumuşatıyor aydınlatıyor 
+- For whitening effect you need to use it for at least 1 month / Beyazlatma etkisi için en az 1 ay kullanılmalı 
+ Smells good but strong / Çok güzel kokuyor ama hafif koku sevenlere önerilmez 
- Contains alcohol / Alkol içeriyor.

Overall Score / Puanı ; 4.7 / 5 

Where to Buy?/ Nerden Alınır?
HonestSkin 

Türkiye'de ikamet edenlerin honestskin'den alışveriş yapması önerilmez. Son 2 paketim gümrükte takıldı. Ancak alışverişi yurtdışından bir yakınınıza gönderip onlar TR'ye gelirken getirmelerini isteyebilirsiniz . 

5% discount coupon code for my followers ! 


I am a big fan of sleeping packs ! Do you have any recommendations ? 

Ben uyku maskelerini /paketlerini çok seviyorum  etkisini çabuk gösterdiği için ! Sizin önerileriniz neler ? 


No comments:

Post a Comment